Wingfly Products Co.Ltd

Wingfly Products Co.Ltd

Στοιχεία Εταιρίας
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: WingFly
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις: US$ 5000,000 - US$ 10,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2013
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περιγραφή Εταιρείας
Τα προϊόντα Co.Ltd Wingfly παρέχουν τα διαφορετικά είδη προϊόντων ανδρών και γυναικών για τη μόδα και η ομορφιά, περιλαμβάνει selvedge το ύφασμα τζιν, selvedge εσώρουχα Jean τζιν, σακάκια τσάντες δέρματος, για τους άνδρες και τις γυναίκες η μηχανή αφαίρεσης τρίχας, ο UV λαμπτήρας καρφιών, το τρυπάνι καρφιών ηλεκτρικό κ.λπ. μέσα υψηλοί - ποιότητα, χονδρικές τιμές και παραδίδουν γρήγορα το χρόνο! Τα όλα προϊόντα μας εξάγουν σε σε όλο τους κόσμους με την πλούσια εμπειρία ετών! Προσαρμόστε τη διαταγή είναι θερμά ευπρόσδεκτος!

 

Τα προϊόντα Co.Ltd Wingfly απολαμβάνουν την εξαγωγή και δικαίωμα εισαγωγών, φροντίζουμε για κάθε έναν από τους πελάτες μας, οι οποίοι είναι από τον κόσμο. Τα μέρη των καλών φημών μας στέλνονται από τους πελάτες μας και επαναλαμβάνουν τη διαταγή χρόνο με το χρόνο!

 

Θερμά και ειλικρινά η υποδοχή για να μας δώσει απαιτεί ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο την έναρξη της συνεργασίας μας! Να είμαστε η μόνη επιχείρηση στη βιομηχανία μας ότι μπορείτε να φθάσετε στο 24/7, και τον καλύτερους επιχειρησιακούς έξοχος-συνδετήρα και τον υπεύθυνο για την ανάπτυξη!

 
Πιστοποίηση
Πρότυπο:BCI
Αριθμός:201610272403
Ημερομηνία Έκδοσης:2016-10-16
Ημερομηνία λήξης:
Πεδίο εφαρμογής / Range:Fabircs exportations
Που εκδίδονται από:
Μας καλέστε
Προμηθευτής επαφών
Γλώσσα αλλαγής